ZooPlus támogatása közösségi összefogással

2018. november 20.
Zoolove termékekkel a Tappancsért

A ZooPlus jóvoltából Alapítványunk védencei egyszerűen és gyorsan támogathatóak 2018. november, december és 2019. január hónapokban!

Minden vásárló ebben az időszakban a Tappancs Tanyán élő állatok részére adományozhatja a webáruházban összegyűjt pontjait. Az akció végén a ZooPlus az általunk legszükségesebbnek gondolt termékeket elküldi a védenceinknek az adományozott pontok értékének megfelelő menyiségben.

Az összegyűlt pontoknak megfelelő nagyságú adománycsomag 2018 év végén a Tappancs árváit segítik!

Ráadásul, ha ugyanezen időszakban a webáruház ZoolLove termékcsaládja közül is választ, akkor a vásárlás értékének 10%-val szintén alapítványunk mentett állatait támogatja.

Ha a saját házikedvencének szánt év végi ajándékokat és a kedvenc állateledeleket most a ZooPlus webáruházból szerzi be akár néhány ZooLove termék kíséretében, akkor ezzel a Tappancstanyán élő kutyák és cicák ellátását is segíti.

Ha teheti, vásároljon többször, és ne feledkezzen meg az adománypontok beváltásáról sem. Hálás kutyaszemek és pajkos cicamancsok várják szeretettel és türelemmel az adományokat. Ők csak ránk számíthatnak!

Minden állatbarátnak, kedves támogatónknak, és természetesen a ZooPlus csapatának előre is köszönjük az erőfeszítéseiket!

Tudjuk, hogy sok kicsi sokra megy, "Kis ráfordítás - nagy hatás!".

Hozzászólások