Tesco "Ön választ, mi segítünk" program 2019.

2019. január 21.

Köszönjük szépen a szavazatokat, alapítványunk első helyen végzett a zsetongyűjtő versenyben. Ennek köszönhetően a 2019/20-as tanév első félévében 8 iskolába vihetjük el a felelős állattartás ismérveit. Ebben terápiás kutyák is nagy segítségünkre lesznek.

Köszönjük, hogy a lakosság szavazatával és a Tesco támogatásával többet tehetünk a felnövekvő nemzedék felelős állattartókká formálásában. A projekt megvalósulásáról a Felelős állattartás blogban számolunk be.

A pályázat:

2019. január 21. és február 17. között a Tesco "Ön választ, mi segítünk" programban alapítványunk "Felelős állattartásra nevelés" programjára is szavazhatnak Szegeden az összes Tesco áruházban.

Kérjük, dobja a vásárlásaik során kapott zsetont a kijáratoknál lévő TAPPANCS gyűjtőládába.

Versenyprogramunk szerint, a végeredménytől függően 2-4 vagy 8 iskolában népszerűsíthetjük a felelős állattartás mikéntjét terápiás kutyákkal. Hatalmas a tét, mert ahhoz, hogy a jövőben csökkenjen a kidobott, feleslegessé vált állatok száma, most kell cselekedni. Minél több kisiskolásnak megmutatni, hogy mekkora felelősséggel jár az, ha egy kutyát, cicát vagy bármilyen más kisállatot magukhoz vesz a család. Programunk segítségével megtanulhatják a gyerekek, hogy a háziállatoknak mire van szükségük (élelemre, élettérre, mozgásra, a velük való rendszeres foglalkozásra, egészségvédelemre, stb.). Ha ezt mind megismerik, akkor megértik az okát, ha a szülők esetleg nem engednek a kérésüknek, ha cicát vagy kutyát szeretnének, és felnőttként is tudni fogják, hogy mikor vállalkozhatnak felelősséggel az állattartásra.

A "Felelős állattartásra nevelés" programunkkal sokat tehetünk azért, hogy a gyerekek már felnőttként sokkal felelősségteljesebben válasszanak maguk mellé társuk egy kutyát vagy egy cicát.

Ha a Tappancsra szavaz, a jövőre szavaz! 

Nincs értékhatár! Vásároljon naponta a Tescoban, és szavazzon a Tappancsra! :)

Itt szavazhatnak a Tappancs jövőépítő gyerekprogramjára:
- Tesco Szeged Rókusi krt. 42-64.
- Tesco Szeged Tisza Lajos krt. 41.
- Tesco Szeged Dugonics tér 8-9.
- Tesco Szeged Makkosházi krt. 4.
- Tesco Szeged Etelka sor 1.
- Tesco Szeged Szabadkai u. 7.
 

Tesco "Ön választ, mi segítünk" program

A jövő felelősen tartott állatai nevében hálásan köszönjük!

Hozzászólások