Gyorsan összecsukható sátor adomány

2020. augusztus 12.
Gyorsan összecsukható sátor

Nagy öröm és megtiszteltetés a Tappancs Állatvédő Alapítvány számára, hogy munkánkat rendezvényeinken az Expodom Kft. praktikus fémvázas pavilon adománnyal segíti.

Örökbefogadó napokon, eledel- és adománygyűjtő eseményeken vagy akár gyerektáborainkban is hatalmas segítség számunkra, hogy egy esztétikus, elegáns és nem utolsósorban figyelemfelkeltő standot tudunk felállítani, amely segít odavonzani az érdeklődőket.

Egy szűkös anyagi lehetőségekkel rendelkező állatvédő szervezet számára minden támogatás hatalmas segítség, különösen akkor, ha az tevékenységünkre irányítja a figyelmet – rendezvényeinken ezzel már nem lesz problémánk, új sátrunknak köszönhetően jól láthatóak leszünk, és talán ezzel is hozzájárulunk ahhoz, hogy nagyobb nyilvánosságot tudjunk biztosítani a bajbajutott állatoknak.

Az örökbefogadás fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni. Azzal, hogy valaki menhelyről befogad egy négylábút, nem csak az ő életét menti meg, hanem az utána következőét is, aki így az utcáról vagy rossz körülmények közül bekerülhet a már gazdis társa helyére, esélyt kapva ezzel egy új, boldogabb életre.

Rendezvényeinken mindent megteszünk annak érdekében, hogy formálni tudjuk az emberek szemléletét, felhívjuk a figyelmüket a felelős állattartás fontosságára, és olyan kényes témákra, mint az ivartalanítás jelentősége – mellyel kapcsolatban sajnos rengeteg a téves és káros információ –, illetve hogy minél több érdeklődőt szólítsunk meg, akik a tőlünk szerzett ismeretek alapján másképp viszonyulnak majd az állatokhoz vagy akár az örökbefogadáshoz. Látványos, új rendezvénysátor ezt biztosan meg fogja könnyíteni.

Köszönjük a az Expodom Kft.-nek, hogy az általuk felajánlott kerti sátor segítségével eredményesebbe tehetjük munkánkat!

Hozzászólások