Morgó

Adatok
Státusz
Gazdira talált
Befogadás dátuma
Elvihető (előreláthatóan)
Keverék
keverék
Kora
19 éves
Ivar
Leírás

2019.10.10. Morgó gyakorlatilag régi önmaga, aminek hihetetlenül örülünk. Elképesztő, hogy a kutyák milyen gyógyulásokra képesek. Reméljük még sokáig színesíti nagyudvarunkat lehengerlő egyéniségével, kivéve ha eljön érte az álomgazdi, hiszen ki tudja...csodák léteznek! Épp Morgó mutatta meg nekünk fantasztikus felépülésével.

2019.09.30. Morgó sajnos agyvérzést kapott egy hete, ami igen nagy aggodalomra adott okot, nem tudtuk mennyire tud majd felépülni belőle. Azonban ahogy szép lassan telik az idő, úgy Morgó is szép lassan egyre erősebb lesz, és kezd visszatérni régi önmagához. Még messze a teljes felépülés, de nagyon bízunk benne, hogy sikerülhet, hiszen mindenki szívébe belopta magát a morgós kis öregúr.

Morgót a Szeged Plázánál találták, ahol ideiglenes befogadónk befogta, de chipet nem sikerült olvasni, ugyanis a zsémbes öregúr nem igazán akart együtt működni. Később a menhelyen sikerült megtalálni a chipet, így a gazdát is lehetett értesíteni, de mivel kiderült, hogy Morgó telepőrző kutya volt, de már elég nagyot hall, mindenki jobbnak találta, ha nyugdíjas éveire találunk neki egy szerető otthont. Ez nem lesz könnyű, de mi mindig reménykedünk.

Küllem, egészségi állapot
Szín
fekete
Szőr
rövid
Viselkedés
Javasolt tartás
lakásban és kertben
Embereket szereti
igen

Történetem a Tappancsnál

Dátum Állapot Megjegyzés
2019-02-26 Gazdit keres
2020-02-27 Gazdira talált