Mackó

Adatok
Státusz
Gazdira talált
Befogadás dátuma
Elvihető (előreláthatóan)
Kutya fajtája
Keverék
keverék
Kora
13 éves
Ivar
Leírás

2020.02.14. Mackó igen gyorsan visszakerült a menhelyre, nem nagyon kellett kicsomagolnia vadonatúj otthonában. Az ok, hogy bántatta a másik kutyát akihez költözött. Kicsit értetlenül állunk a helyzet előtt, hiszen ismerjük Mackót, több kenneltársa volt már, akikkel jól megvolt. Tény és való, hogy Mackó megmondja más kutyáknak, hogy hol a határ, ami avatatlan szemnek félreérthető, de sosem bántott senkit. Persze a hirtelen változások bizonytalanságot okozhattak Mackónál, lehet ebből adódott a nézeteltérés. Kicsit még a menhelyre is összezavarodva jött vissza, de másnapra már visszahangolódott régi környezetére. Reméljük legközelebb több szerencsével jár, hiszen Mackó csodás kutya.

Mackó félénksége a múlté, mintha soha nem is lett volna. Nagy szabaduló művész, amivel leendő gazdájának számolnia kell. Kenneltársaival jól el van, imádja az embereket és lássuk be: meseszép nagy mackó.

Mackóról sajnos nem sok mindent tudunk. Gazdája otthonba került, ő pedig a menhelyre. Mackó egyenlőre igen félék, úgyhogy először a bizalmát szeretnék elnyerni.

Küllem, egészségi állapot
Ivartalanított
igen
Szín
ordas
Szőr
hosszú
Szívféregteszt
negatív
Viselkedés
Javasolt tartás
lakásban és kertben
Embereket szereti
igen
Macskákkal barátságos
nem

Történetem a Tappancsnál

Dátum Állapot Megjegyzés
2018-11-12 Gazdit keres
2019-10-07 Gazdira talált
2019-10-07 Gazdit keres
2020-02-13 Gazdira talált
2020-02-19 Gazdit keres
2020-07-06 Gazdira talált