Ábel

Adatok
Státusz
Gazdira talált
Befogadás dátuma
Elvihető (előreláthatóan)
Cica fajtája
Keverék
keverék
Ivar
Leírás
2023.04.26.: Ábel igazi kis csoda, amire már nagy szüksége volt a lelkünknek, ugyanis felépült betegségéből, és onnan jött vissza, ahonnan már az orvosok sem gondolták, hogy van visszaút. Köszönjük Ábel, hogy megmutattad, mindig van remény! Hogy a történet igazán boldog véget érjen, már csak egy igazi örökgazdira van szükség, aki most már élete végéig vigyáz rá!
 
A szabadkai út szélén találtak a közelben dolgozók egy félholt cicát. Azt hitték nem is él, mert tényleg alig észrevehetően lélegzett. A doktor úr nem kecsegtetett semmi jóval minket, ki volt hűlve, a 34 és fél fokos testhőjével csodának tartotta, ha megéri a másnapot. Ennek ellenére az esélyt megadtuk, kapott infúziót és mindenféle injekciót. Szívfacsaró látvány volt. Lili hazavitte melegíteni őt. Az volt az egyedüli esélye az életben maradáshoz, ha picit sikerül feljebb tornázni a testhőjét. Itt is ezer hála Lilinek, hogy biztosított számára állandó, direkt meleget, meg egyáltalán, mindent!
Másnapra nem sokat javult a helyzet, megint állatorvosnál járt: belsőleg teljesen ép, viszont sárgul, semmire sem reagál, és fél fokot emelkedett csak a hője. Ismét ellátták, folytatni kell a pénteken megkezdett kezelését, de ők sem hitegettek semmi jóval, azt mondták, csoda, ha hétfőig kitart az ereje... De Ábel hatalmas harcos, és a felépülés útjára tért!
Küllem, egészségi állapot
Szín
cirmos (barna)
Ivartalanított
igen
Méret
közepes
Szőr
rövid
A macskák immunhiányos betegsége (FIV)
negatív
Macskaleukózis (FeLV)
negatív
Viselkedés
Javasolt tartás
lakásban
Embereket szereti
igen

Történetem a Tappancsnál

Dátum Állapot Megjegyzés
2023-03-17 Gazdit keres
2023-09-02 Gazdira talált