Pajtás

Adatok
Státusz
In memoriam
Befogadás dátuma
Elvihető (előreláthatóan)
Kutya fajtája
Keverék
keverék
Ivar
Leírás

2019.07.06. Pajtás az elmúlt napokban ismét sokat feküdt, ezért visszakerült a betegszobára. Állapota azonban nem javult, orvoshoz kellett mennie, gyomrunkban a félelemmel, hogy esetleg már jöhet vissza. Ott kiderült, hogy igen agresszív, rosszindulatú daganata volt, így állatorvosi javaslatra el kellett engedni. Pajtás karaktere hamar elvarázsolt mindenkit, amolyan kiselefánt a porcelánboltban, akit ezért csakis imádni lehetett. Sokunk szívéből magával vitt egy darabot, a "nagyudvar" sosem lesz már a régi nélküle. Nyugodj békében drága Pajtás!

Pajtás azon kutyák közé tartozik a menhelyen, akiknek a nevét gyorsan megtanulja az ember, karakterével gyorsan bevési magát az szívünkbe és emlékezetünkbe. Köszönhető ez a hatalmas medvepuszijainak, a sétálás előtti hangos siettetésnek, és mosolyfakasztó pancsolásainak. Pajtás nemrég hirtelen leesett a lábáról egy váratlan hatalmas vérömleny miatt, így betegszobára kényszerült, igen rossz állapotban. Gondozók, önkéntesek és valószínűleg rendszeres blogolvasók egyaránt szurkoltak felépülésének, hiszen a mi Pajtásunk egyetlen módon hagyhatja el a menhelyen: gazdis kutyaként! Pajtásunk pedig a nehezén túl van, kezd visszatérni régi önmagához, úgyhogy ismét teljes erőbedobással várja leendő családját.

Ő rendelkezik a legrövidebb örökbefogadás rekordjával, hiszen alig 1 órát lehetett gazdis, majd visszahozták (persze nem az ő hibájából).

Erdőben találták állatbarátok. De a szomszédság nem nézte jó szemmel, féltették a kutya életét, így hozzánk került. Pajtás igazán barátságos, valódi pajtása lehet a megfelelő embernek, és egy hatalmas energiabomba.

Küllem, egészségi állapot
Ivartalanított
igen
Szín
barna
Szőr
rövid
Szívféregteszt
negatív
Viselkedés
Javasolt tartás
lakásban és kertben
Embereket szereti
igen

Történetem a Tappancsnál

Dátum Állapot Megjegyzés
2017-08-02 Gazdit keres
2019-07-06 In memoriam