Kefe

Adatok
Státusz
In memoriam
Befogadás dátuma
Elvihető (előreláthatóan)
Kutya fajtája
Keverék
keverék
Ivar
Leírás

2021.08.19. Kefe felett eljárt az idő. Az utóbbi időben már látása és hallása is teljesen leromlott, sokat aludt. Rosszul viselte a kánikulát, majd kiderült, hogy tüdeje tele van daganatokkal, így sajnos eljött az idő, amikor el kellett engednünk. Igazán ikonikus alakja volt a menhelynek, akit nagyon szerettünk. Reméljük jó családja voltunk. Nyugodj békében Kefe!

Ha van akin meglátszik az évek múlása, az Kefe. Vehemenciája sokat lappadt az elmúlt évek során, egy iszonyatosan kedves kis öregúr lett belőle, aki már csak nyugodtságra, szeretetre vágyik. Míg régebben ő volt a nagylegény kenneljében, mára nagyon igyekszik kerülni mindenféle konfliktust. Nyugdíjas kora jogosulttá tette, hogy élvezze a nagyudvar szabadságát, de ennek ellenére még mindig imád sétálni, és közben legelészni. A rendszeres találkozásoknak köszönhetően már kocsikhoz fűződő félelme is sokat lappadt. Örül, ha a figyelem rá irányul, szereti, ha simogatják, és bármikor vevő néhány finom falatra.

Ó a francba, hogy nem jelentkezik értem a gazdám! Egy ilyen kutyát mint amilyen én vagyok, hogy a fenében sem keresnek? Az Auchan/Cora parkolójában találtak meg. Azóta a menhelyen vagyok.
Fajtához értő, határozott, következetes gazdának való, aki biztosítaná neki a megfelelő munkát, hogy levezethesse a fizikai és szellemi energiáit is.Más kutyákkal problémás a viselkedése, csak nyugodt szuka mellé vihető, energikus családi kutyaként. Gyerekeket nem szereti.

Küllem, egészségi állapot
Ivartalanított
igen
Szín
barna-fehér
Szőr
szálkás
Szívféregteszt
negatív
Viselkedés
Gyerekeket szereti
nem

Történetem a Tappancsnál

Dátum Állapot Megjegyzés
2017-07-31 Gazdit keres
2021-08-19 In memoriam