Barka

Adatok
Státusz
In memoriam
Befogadás dátuma
Kutya fajtája
Keverék
keverék
Ivar
Leírás

2023.08.18.: Sajnos Barka az utóbbi időben nagyon legyengült, felfekvések keletkeztek rajta, és természete miatt kezelni sem tudtuk. Mivel viszont már felkelni sem tudott, tudtuk, hogy itt az idő, hogy elbúcsúzzunk tőle. Azt gondolná az ember, hogy mivel ő nem jött ki az emberekkel, így könnyebb a búcsú, de nem...a menhelyhez, a szívünkhöz nőnek ők is, és borzasztó űrt hagynak maguk után...nyugodj békében Barka!

2014.04.14.: Mára már szépen megszokták a menhelyi rutint, és a dolgozókat. A hátsó udvarból is előre kerültek, hogy több idegennel találkozzanak és tanuljanak a nyugodt társaiktól.
2013.05.07.: Túlzsúfolt menhelyünkre két keverék kutyát voltunk kénytelenek befogadni. A 6 hónapos körüli szukák egy subasai kertben éldegéltek, az emberi kéz érintéséhez közük sincs. Nevük, amit mi adtunk nekik: Barka és Bambusz. Szegényeknek most hozzá kell szokniuk az emberi jelenléthez. Naponta be-be kell ülni a kenneljükbe, hogy ismerkedjenek a kétlábúakkal. De az már kiderült róluk, hogy a férfiaktól rettegnek...Bőven lesz velük dolgunk!

Barka nagyon vehemens természetű, hiperaktív, játékos, de nagyon nehezen kommunikál az emberekkel, ugyanis nem tudja hogyan kell. Csak többszöri látogatás után vihető el, kizárólag tapasztalt kutyásoknak. Értelmes, okos kutya, de túlságosan aktív, emiatt nehezen tanul. Minden elvonja a figyelmét. Idegen emberektől elmenekül.

Küllem, egészségi állapot
Ivartalanított
igen
Szín
fekete-fehér
Szőr
rövid

Történetem a Tappancsnál

Dátum Állapot Megjegyzés
2017-07-31 Örökös lakónk
2023-08-21 In memoriam