Alex

Adatok
Státusz
In memoriam
Befogadás dátuma
Elvihető (előreláthatóan)
Kutya fajtája
Keverék
keverék
Ivar
Leírás

2023.06.12. Tragikus napra ébredtünk...Reggel kiderült, hogy Alex hányt, és nem igazán érezte jól magát..ezért elindult a készülődést, hogy mielőbb lássa állatorvos, sajnos azonban már nem jutott el hozzá. Alexnek bélcsavarodása lett, aminek az okát sajnos nem tudjuk. Nagyon nehézek az ilyen napok...nagyon sajnáljuk Alex, hogy ez így ért véget! Reméljük, már egy sokkal szebb, gondtalanabb helyen vagy az örök vadászmezőkön! Nyugodj békében!

2022.07.18. Alex sikeresen felvette a menhelyi ritmust, kedves kutya, aki jól kijön a társaival is. Szeret sokat beszélni, főleg, ha van is ott olyan kétlábú, aki figyel rá, és így sürgetni például a sétára indulást. Jó lenne neki egy olyan gazdi, akinek van ideje meghallgatni mondandóját, és nem kellene megosztania a figyelmet a rengeteg sorstárssal.

Alex leadásának oka, hogy szökős, és a gyerekkel sem sikerült mindig kijönnie, bár valószínűleg nem a kutya hibája, mert azt nem szerette például, ha a fülét, szemét piszkálta, amin azért annyira nem csodálkozunk. Lényeg a lényeg, hogy Alexnak egyenlőre be kell illeszkednie a menhelyi közegbe, majd pedig reméljük minél hamarabb rámosolyog a szerencse egy gazdi személyében.

Küllem, egészségi állapot
Ivartalanított
igen
Szín
fekete-cser
Szőr
rövid
Szívféregteszt
pozitív
Viselkedés
Javasolt tartás
lakásban és kertben
Embereket szereti
igen

Történetem a Tappancsnál

Dátum Állapot Megjegyzés
2021-11-15 Gazdit keres
2023-06-16 In memoriam