Radar

Adatok
Státusz
In memoriam
Befogadás dátuma
Elvihető (előreláthatóan)
Cica fajtája
Keverék
keverék
Ivar
Leírás

2021.08.05. Radar sok megpróbáltatáson ment keresztül, pedig már azt hittük, hogy élete révbe ért. Családi okok miatt azonban visszatért a menhelyre, ahol hamar láttuk rajta, hogy nincs igazán jól. Majd később beigazolódott: Radar az úgynevezett száraz FIP miatt beteg, ami sajnos gyógyíthatatlan, így állatorvosi javaslatra elengedtük a szivárványhídon túlra, hogy megelőzzük, további szenvedéseit. Ezek igazán nehéz pillanatok a gondozók életében, és értetlenül állunk a helyzet előtt: miért történik ez a világ legkedvesebb, legártatlanabb teremtményével, pont ezzel a kiscicával. Nyugodj békében, kicsi Radar!

Két aprósággal bővült a csapatunk. Őket pár nappal korábban az idős férfi találta nem messze otthonuktól. Megsajnálta és haza vitte őket. Nyugdíjasok lévén már a két kicsit nem merték bevállalni, több befogadott, és saját költségen ivartalanított cicájuk mellé, így Rakéta és Radar, a maréknyi energiabombák menhelyünk gondozásába kerültek. Körülbelül 6-7 hetesek, kandúrkák és ha épp nem a játékon jár az eszük, akkor összebújva, ölelkezve szundítanak nagyokat.
Olyanok, mint a sáskák, mindent megesznek, ami eléjük kerül, de kell is a táplálék bőven, hisz tényleg iszonyatosan aktívak a kölykök.

Küllem, egészségi állapot
Szín
cirmos (barna)
Szőr
rövid
A macskák immunhiányos betegsége (FIV)
negatív
Macskaleukózis (FeLV)
negatív
Viselkedés
Szobatiszta
igen
Javasolt tartás
lakásban
Embereket szereti
igen

Történetem a Tappancsnál

Dátum Állapot Megjegyzés
2021-05-17 Gazdit keres
2021-07-11 Gazdira talált
2021-07-28 Gazdit keres
2021-08-05 In memoriam