Foltos

Adatok
Státusz
Gazdit keres
Befogadás dátuma
Kutya fajtája
Keverék
keverék
Kora
7 éves
Ivar
Leírás
Van gazdijelöltje.
Ha mégis szeretné örökbefogadni, kérjük jelentkezzen, hogy a kiválasztott gazdijelölt visszalépése esetén tudjuk értesíteni. Ha korábbi jelentkezése tárgytalanná vált, kérjük erről mihamarabb értesítsen bennünket is.

Foltos állapota szépen javul, azonban még mindig erősödnie kell, mert még át kell esnie egy műtéten. Állapotának javulásáról itt, míg a legutóbbi orvosi vizsgálatának eredményéről itt olvashattok bővebben.

Foltos rettenetes állapotban érkezett gondozásunkba, tulajdonosai lemondtak róla. Bekerülése pillanatában nyilvánvaló volt, hogy sürgős orvosi ellátásra van szüksége, ugyanis lábra sem tud állni, és nagyon levert. Az orvosi vizsgálatok során kiderült, hogy súlyos szívférgességben szenved, ami már több szervét érinti. Kezelése megkezdődött és szerencsére állapota javulást mutat. Már tud sétálni, ámbár hamar elfárad. Nagyon igényli a törődést ez a kedves, nagy mackó, de a gondozóknak hála, most már ebből is jut neki. Menhelyvezetőnk neki szentelte blogjának e heti bevezetőjét.

Küllem, egészségi állapot
Szín
trikolor
Szőr
közepes
Szívféregteszt
pozitív
Viselkedés
Javasolt tartás
lakásban és kertben
Embereket szereti
igen

Történetem a Tappancsnál

Dátum Állapot Megjegyzés
2017-10-08 Gazdit keres

Hozzászólások