NavigációSaját adatok / Saját adatok

Saját adatok


Honlapunk teljes tartalma regisztráció és belépés nélkül is mindenki számára elérhető.

Az emberek és a spammelő robotok megkülönböztetése érdekében a cikkekhez, hírekhez, valamint a fórumokba történő hozzászólás regisztrációhoz és belépéshez kötött. A regisztrációhoz a lehető legkevesebb adatra van szükség: egy szabad (nick)név, és egy működő e-mail cím.

A regisztrált felhasználók belépés után, a saját adatokban további információkat is megadhatnak magukról (pld. honlapcím, blog címe), képeket tölthetnek fel magukról, aláírást szerkeszthetnek, egymásnak küldhetnek privát üzenetet, mely a felhasználók között könnyebb kapcsolatteremtést szolgálja.Regisztrált felhasználók maguk is vihetnek fel gazdát kereső talált, vagy esetleg elveszett állatokat.

Az így kapott összes információt a honlap üzemeltetője bizalmasan kezeli, és semmilyen más célra nem használja fel. A honlapot működtető tartalomkezelő rendszer bizonyos tevékenység után megerősítő vagy értesítő e-mailokat küldhet.

A Tappancs Állatvédő Alapítvány hírleveleire külön is fel lehet iratkozni, a fel- és leiratkozás nincs a honlapra történő regisztrációhoz kötve.

Kellemes böngészést kívánunk!

Felhasználói adatok
Írásjelek a pont, kötőjel, aláhúzás és a szóközök kivételével nem megengedettek.
Egy működő email cím. A rendszer minden levelet erre a címre fog küldeni. Ez az email cím nem jelenik meg nyilvánosan, és csak új jelszó kérésnél, illetve feliratkozást igénylő szolgáltatásoknál kerül felhasználásra.
Jelszó az új felhasználó számára, kétszer megadva.
CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.