NavigációÖrökbe szeretnék fogadni

Örökbe szeretnék fogadni


pogi-20160526-01.jpg

A Tappancs Tanya szeretettel várja a vendégeket és lehetséges új gazdikat a Szeged-Kiskundorozsma, Sia dûlõ 20. címen (Bordányi út, Kulipintyó csárdánál jobbra az új útra fordulni, majd a Tappancs táblánál szintén jobbra egy földút).

Kutya örökbefogadása a Tappancs Tanyán

Bár a menhely minden nap 7-15:30 között fogadja a látogatókat, érdemes elõzetesen bejelentkezni, érdeklődni, hogy van-e az elképzeléseinek megfelelõ kutya a +36 70/380-6966 számon.

Érdemes örökbefogadás előtt átgondolni a családhoz milyen kedvenc lenne a legjobb társ. Aktív, játékos, pajkos, könnyen tanítható, vagy épp már kicsit nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb, aki többet pihen, vagy épp akkor jön, megy mikor mi szeretnénk. Az utóbbi esetben érdemesebb már idősebb, nem kölyök vagy kamasz kutyát választani.

Kedvencünk kiválasztása előtt picit magunkat is meg kell vizsgálni, a családunk összes tagjával át kell beszélni az örökbefogadást, mindenkinek akarni kell, mert a beilleszkedés sokkal könnyebb ebben az esetben a négylábúnak. Ne felejtsük el, bármilyen korú állatot viszünk haza időt kell adni, hisz nálunk is van aki hamarabb oldódik, gyorsabban alkalmazkodik, vagy épp jobb a probléma megoldó képessége van.

Mielőtt kimennénk a menhelyre, a honlapon nézzük meg és olvassuk el a nekünk tetsző kutya, macska jellemét, bekerülésének okát, körülményeit. Az adatlapon nézzük meg fel van-e tüntetve VAN GAZDIJELÖLTJE. Ebben az esetben is fel tudunk iratkozni örökbefogadónak.

Fontos, hogy a kiválasztáskor figyelmesen olvassuk el a négylábúhoz tartozó leírásokat, mert onnan kiderül számunkra, ha a kutya nem örökbefogadható, vagy ha van bármi betegsége, viselkedési problémája, ami nagyobb odafigyelést, vagy épp rutinosabb gazdit igényel.

Ha a gondozókkal közösen sikerült megtalálnia új társát, azonnal haza is tudja vinni, így jó, ha pórázt, nyakörvet is hoz magával. Ekkor egy örökbefogadási megállapodást kötünk, és 12.000 Ft adományt kérünk a többi négylábú támogatására.

Cica örökbefogadása

Cica örökbefogadási szándék esetén kérjük, hívja a +36 70 380 2281-es számot 8-15 óra között, ahol az tudnak az előzetes elképzeléseknek megfelelő cicát ajánlani. Ha sikerült megtalálni a megfelelő cicát, akkor egy örökbefogadási megállapodás aláírásával és Tappancs Tanyán élő többi cica ellátására kért 5000 Ft adomány ellenében a leendő örökbefogadó máris boldog gazdája lehet egy árva cicának. Kérjük, hogy a leendő gazdi hozzon magával cicahordozót, mert enélkül veszélyes az új családtag utaztatása.

Szöveg szerkesztése

Keresés

Online felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 102 vendég van a webhelyen.

Tartalom megosztás

Friss hozzászólások

Jelen vagyunk

iWiW Tappancs klub Tappancs a Twitteren Facebook rajongótábor Youtube