NavigációKutyákat hoztunk a szentesi HEROSZ menhelyről

Kutyákat hoztunk a szentesi HEROSZ menhelyről


Adminisztrátor képe

By Adminisztrátor - Posted on 17 április 2011

Sokan hallották a hírt, hogy a HEROSZ szentesi menhelye kb. 1 hetes utlimátumot kapott, mely szerint a tartott kutyák számát drasztikusan le kell csökkenteniük. Az országban több menhely és magánszemély a szentesi menhelyen élő kutyák segítségére sietett, többek között Alapítváyunk is. Némi élelmiszeradományt vittünk, és néhály gyógykezelésre, ivartalanításra szoruló kutyát hoztunk el onnan.

Mi április 15-én pénteken 7 felnőtt ivaros szukát, valamint egyikük kilenc 2 napos kölykét hoztuk el Szentesről.

Az átvett szentesi menhelyi kutyusok adatlapja itt található weboldalunkon.

Néhány fotó a kutyák megérkezéséről, akiket a Tappancs Tanyán élő kutyák biztonsága miatt egyelőre egy teljesen elkülönített épületben helyeztünk el. Megérkezésükkor azonnal állatorvosi ellátásban részesültek.

Bízunk abban, hogy rövidesen meggyógyulnak bőrbetegségükből, illetve a védőoltások után átkerülhetnek a többi Tappancsos örökbefogadható kutyák közé.

Amennyiben szeretné támogatni a Tappancshoz került szentesi kutyák gyógykezelését, ivartalanítását, kérjük adományát az Unicredit Bank 10918001-00000019-48600008. sz. számlájára "Szentesi kutyák" közleménnyel szíveskedjenek utalni. Kérésre csekket küldünk.

Köszönjük!

Jelölők

Szöveg szerkesztése

Keresés

Online felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 90 vendég van a webhelyen.

Tartalom megosztás

Friss hozzászólások

Jelen vagyunk

iWiW Tappancs klub Tappancs a Twitteren Facebook rajongótábor Youtube