NavigációTappancs Tanya fotók

Tappancs Tanya fotók


Első nap a Kutyázóban

2010. október végétől kezdődően a hétvégeken önkénteseink fát vágtak, vadhajtásokat irtottak, kerítésoszlopokat állítottak, talajt egyengettek. Végre elkészült az 500 m2 körüli elkerített terület, a Tappancs Kutyázó. Múlt hétvégén feltettük a kaput is a kerítésre, így birtokba vehették a kutyák. Elsőként a karanténidejüket letöltött kölykök szaladgálhatták ki magukat alaposan ezen a rendkívül enyhe januári vasárnap.

NCA menhelyszépítő nap a Tappancs Tanyán

Önkéntesek a Tappancs Tanyán

Augusztus második felében a Tappancs Állatvédő Alapítvány önkéntesei nyaralás helyett inkább egy állatmenhelyen, munkával töltik a szabadidejüket. A Tappancs Tanyán a 270 kutya ellátása érdekében a beosztott állatgondozók mellett is mindig elkél a segítség. Időnként akad nehezebb munka is, viszont annak mindenki örül, ha a nap végén lehet egy kicsit a kutyákkal üldögélni és beszélgetni.

Vivi, Györgyi, Edit, Gab, Boti, Erzsike, Robi, Judit, Fokszi és a többiek, akik épp nincsnenek ezeken a fotókon, köszönjük a munkátokat!

Menhelyi körséta 2010.01.23-án

Egy havas hétvégén a Tappancs Tanyán:

Karanténépítés 2009

2009 év elején a részben 2008-ban beszerzett építőanyagokból 12 új karantént készítettünk. Hátfaluk tégla, oldaluk hullámpala, elejük sűrű hegesztett hálóból készült rács. (Sajnos ebből 8 ajtót elloptak, még mielőtt beüzemelhettük volna a kenneleket).

Szöveg szerkesztése

Keresés

Online felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 177 vendég van a webhelyen.

Tartalom megosztás

Friss hozzászólások

Jelen vagyunk

iWiW Tappancs klub Tappancs a Twitteren Facebook rajongótábor Youtube