You are hereRendezvényfotók

Rendezvényfotók


Szeptemberi örökbefogadó nap és eledelgyűjtés

Kedves támogatóinknak köszönhetően szeptemberben az évek óta jól megszokott helyszínek mellett a Plaza CBA előtt is lehetőségünk nyílt, hogy örökbefogadható kutyákkal eledelt gyűjtsünk.

Tappancs augusztus havi gazdikereső

Mint minden hó második szombatján, így augusztus 14-én is ott voltunk a Napfény Park Kereskedelmi Központban a Fressnapf Állati Áruház előtt örökbefogadható kutyákkal és cicákkal.

Fotók a Tappancs Állatfesztiválról VI.

A kutya szépségverseny nyeremények, különdíjak kiosztása.

Fotók a Tappancs Állatfesztiválról V.

A Szegedi Kutya Klub és a Kedvenc Kutyaiskola bemutatója. Dr. Farkas Patrícia a Vezér Állatorvosi Rendelő állatorvosa a kutyák külföldre utaztatásával kapcsolatos nemzetközi szabályozásokról beszélt. A Garmin felalánlásában pedig Alapítványunk is kapott egy Nüvi 255 White GPS-t, melyet a bajba jutott állatok mentésénél, illetve a Tappancs Állatvédelmi Őrszolgálat terepmunka során használja majd.

Fotók a Tappancs Állatfesztiválról IV.

Folytatódik a Tappancs Állatfesztivál: adományozási lehetőségek a Tappancs Tanya kutyái és az ideiglenes helyeken élő cicák részére. GPSGames játék műhóddal, kézműves foglalkozás Hanga Ágival. Örökbefogadható kutyák, cicák...

Fotók a Tappancs Állatfesztiválról III.

A nap programjaiból: Standard Kutyás Súlyhúzó Egyesület bemutatója és amatúr súlyhúzó verseny, GPS játék műhóddal a GPSGames.hu és a Garmin jóvoltából, információs lehetőség a szegedi Napfényfürdő Aquapolis szolgáltatásairól.

Fotók a Tappancs Állatfesztiválról II.

Séta a Fesztivál területén: Tappancs Tanya örökbefogadható kutyái, pónilovaglás, kézművesség Hanga Ágival, kincskereső az Esszénusokkal...

Fotók a Tappancs Állatfesztiválról I.

2010. július 11-én, gyönyörű napsütéses időben zajlott a Tappancs IX. Állatfesztiválja. A korábbi évekhez hasonlóan idén is a VPOP kábítószerkereső kutyái bemutaójával kezdődött a nap.

Search

Languages

Who's online

There are currently 0 users and 183 guests online.

Syndicate

Recent comments

We are presented

iWiW Tappancs klub Tappancs a Twitteren Facebook rajongótábor Youtube