Sikertörténetek

Mónika Vagyok, Dönci (Dormeo) gazdija.

Szerencsésen hazaértünk, nem volt semmi baj az autóban. Dönci mellett ültem, a combomra tette a buksiját, és nyugisan feküdt. 

A nagyvárosi zajok nagyon megijesztették, eleinte a házunk kapuján sem nagyon akart kimenni, de egy hét alatt már sokat változott, Már nem rezzen össze minden autótól, játék közben már a motorokra sem kapja fel a fejét! 

Három napja a nagydolgát is kint végzi, nagyon okos kiskutya.

Csütörtökön átírattuk a chipjét.

Küldök egy pár fotót.

Még egyszer nagyon köszönjük Őt!

2017. augusztus 3.

Kedves Tappancs!

Most 3 hónapja, hogy örökbe fogadtuk Szedánt (ma már: Zénót). Nagyon jó döntés volt :-) Szeretnék küldeni Önöknek egy-két képet róla. 

2017. június 22.

Kedves Tappancstanya, 
Kedves Reni!

Megígértem, hogy írok majd Leó hogylétéről és küldök néhány képet. Már két hete nálunk van és minden rendben. Az első találkozás Cicóval nem ment simán, sok fújás meg hisszegés volt. Aztán külön szobába kerültek és igyekeztünk először csak a másik szagához szoktatni őket, és csak utána egymás látványához. Az első 3 éjszaka nem sokat aludtunk, mert sokat sírtak és rendetlenkedtek a macskák. Viszont amikor összeengedtük őket, akkor sokkal elfogadóbbak és érdeklődőbbek voltak egymás iránt.

2017. május 15.

Sziasztoook!

Küldtem Nektek egy képet Málnáról (Fürge), ahogy meghitten heverészik Piskótával (Jampec).

Nagyon jól kijönnek, állandóan játszanak, ilyenkor csak keveset vannak kiengedve, bár nem is nagyon vágynak a hidegbe. Pedig mindkettőnek jó nagy a bundája. Nyáron kétszer le vannak nyírva, hogy komfortosabban érezzék magukat.

Már nagyon kellett ez a kislány Piskóta mellé. Mindenki nagyon szereti, bár ő az idegenekkel még bizalmatlan, ami így helyes.

Fantasztikus kutyák, nagyon szeretjük mindkettőt, köszönjük szépen Nektek Őket.

2017. február 15.